Locație: Centru, București, România
Designer de interior: Ana Maxim
Suprafață: 100 de mp

Proiect de design interior – București

Întotdeauna ne bucurăm când proiectele la care lucrăm duc la rezultatele pe care și le doresc clienții, depășindu-le chiar așteptările. Avem ca exemplu acest proiect din portofoliul San Marco Băneasa la care am lucrat cu drag deoarece am avut de partea noastră implicarea beneficiarilor, care ne-au ascultat sfaturile și ne-au urmat recomandările de ordin estetic și funcțional.

 

Implementare proiect cu produse San Marco

Obiectivul clienților era obținerea unei amenajări elegante, cu tușe de culoare și note de strălucire pe care le-am redat în decor prin materialele de finisaj. O atmosferă specială am creat cu ajutorul produsului Marcopolo Luxury Base Alluminio, un finisaj decorativ cu efect de metal, îmbogățit cu pigmenți speciali care variază în funcție de lumină. Utilizăm acest produs în diverse tipuri de interioare deoarece se pretează atât la amenajări clasice, cât și la amenajări moderne.

 

Cu San Marco Cadoro 0905 am obținut suprafețe cu aspect mătăsos, cu detalii policrome și iridescente, care dau un plus de valoare spațiilor în care sunt utilizate. San Marco Cadoro reprezintă un alt produs foarte des utilizat în proiectele noastre deoarece are un impact vizual puternic și satisface o multitudine de cerințe de natură decorativă.

 

Despre SAN MARCO BĂNEASA

SAN MARCO BĂNEASA este singura companie care distribuie o gamă foarte largă de materiale decorative pentru tavane, pereți și pardoseli, atât pentru interior, cât și pentru exterior și care oferă totodată consultanță în aplicarea acestor materiale și în alegerea culorilor potrivite pentru fiecare tip de suprafață, țânând cont de natura acesteia și multe alte detalii. În plus, oferim și servicii de design interior, prin urmare putem gestiona întregul proces de amenajare a unui spațiu. Avem o echipă completă formată din designer de interior, un consultant în culori, de profesie pictor, aplicatori profesioniști, instruiți în Italia, și atelier propriu de croitorie. Împreună lucrăm la proiecte complexe, iar fiecare dintre acestea reprezintă o provocare care ne îmbogățeste personal și profesional.

 

Te așteptăm în showroom cu mostre, paletare și consiliere de specialitate. Pentru a te ajuta să-ți transformi casa în “acasă”!