Locație: Băneasa, București, România
Designer de interior: Ana Maxim
Suprafață: 240 de mp

Casă Băneasa – design interior în stil modern

Uneori sunt necesare puține culori și elemente de decor pentru a obține un cămin elegant, de bun-gust și mai ales confortabil pentru clienți. Secretul constă în aleagerea unor finisaje cu un puternic efect decorativ. Acest proiect l-am realizat pentru o casă din zona Băneasa, București, folosind ca materiale finisaje decorative San Marco.

 

Design modern – amenajare SAN MARCO BĂNEASA

Este vorba despre o casă spațioasă, elegantă, cu zonă verde în jur, pentru care proprietarii și-au dorit o amenajare modernă, elegantă, cu note subtile de glam și în culori luminoase.

 

Proiect complet pentru finisaje

Echipa noastră a realizat un concept complet pentru pardoseli, instalații, placări ceramice, obiecte sanitare și pardoseli. Proiectul a inclus și etapa de execuție și urmărire de șantier, mai ales că avem aplicatori de materiale San Marco profesioniști, instruiți în Italia.

 

După cum se poate vedea și în imagini, interiorul casei se axează pe duetul black & white, cu accente de roșu în living, verde în zona dormitoarelor și nuanțele naturale ale lemnului în baie. Pentru tavane, pereți și pardoseli am ales materiale profesionale la prețuri accesibile, care asigură rezistență în timp și la uzură, pâstrându-și totodată efectele decorative.

 

Din gama San Marco am selectat pentru acest proiect Cadoro base, Bianco finisaj și Marmorino Antico, culori Cadoro 0641/0642.