10

Years

working

CINE SUNTEM

SAN MARCO BĂNEASA a apărut din pasiunea pentru design, pictură, culori și materiale estetice, de calitate, care aduc o valoare deosebită spațiilor interioare Ne-am propus să transmitem dragostea noastră pentru artă și frumos mai departe prin cele mai bune materiale decorative și sfaturi avizate clienților noștri.

CE PRODUSE AVEM ÎN PORTOFOLIU
SAN MARCO BĂNEASA se află în topul firmelor care comercializează finisaje decorative pentru pereți și pardoseli, atât pentru interior, cât și exterior. Portofoliul nostru de produse se extinde continuu pentru a putea oferi clienților noștri o varietate de materiale decorative care să le permită obținerea de amenajări sofisticate, personalizate și în ton cu tendințele actuale în designul interior, fie că este vorba de spații publice sau rezidențiale.

Firma noastră este distribuitor autorizat al produselor San Marco, un brand de vopsele, tencuieli și alte materiale decorative profesionale produse în Italia, la Veneția, și care este apreciat și recunoscut la nivel internațional.

Showroomul SAN MARCO BĂNEASA oferă totodată și o gamă vastă de accesorii pentru ferestre, cum ar fi perdele și draperii într-o mare diversitate de materiale, culori și texturi.
CE SERVICII OFERIM CLIENȚILOR
1 Avem consultanți în culori și puteți primi consiliere de specialitate în alegerea vopselelor decorative și a perdelelor/draperiilor. Cu alte cuvinte, nu vindem doar produse, ci asistăm clientul și astfel îi facilităm procesul de cumpărare a finisajelor și de amenajare a casei.
2 Vă punem la dispoziție aplicatori profesioniști, specializați și instruiți în Italia.
3 Avem propriul atelier de croitorie pentru realizarea perdelelor și draperiilor.
DE CE SĂ ALEGI SAN MARCO BĂNEASA
Suntem singura companie care distribuie o gamă foarte largă de materiale decorative pentru interior și exterior și care oferă totodată consultanță în aplicarea acestor materiale.

Ceea ce ne diferențiază de alți distribuitori de materiale decorative este că noi oferim și servicii de design interior, prin urmare putem gestiona întregul proces de finisare și decorare a unui spațiu (avem designer de interior și un pictor, consultant în culori).

SAN MARCO BĂNEASA nu este doar despre cele mai trendy finisaje decorative pentru interior și exterior, ci și despre artă, design și frumos. Ne angajăm să găsim împreună cu clienții cele mai potrivite soluții decorative pentru spațiile pe care aceștia doresc să le amenajeze.