Locație: Băneasa, București, România
Designer de interior: Ana Maxim
Suprafață: 70 de mp

Amenajare showroom SAN MARCO vopsele și tencuieli decorative

Lucrăm cu pasiune la fiecare proiect și ne dedicăm întreaga experiență și pricepere în amenajarea spațiilor interioare și în oferirea celor mai potrivite materiale decorative pentru clienții noștri, de la vopsele și tencuieli decorative pentru pereți sau placări de interior și exterior și până la diverse textile pentru ferestre.

O provocare la fel de mare a fost și amenajarea shworoomului nostru SAN MARCO BĂNEASA deoarece ne-am dorit să obținem un spațiu cozy, primitor și reprezentativ pentru businessul nostru.

Showroom SAN MARCO BĂNEASA: amenajare interioară

Culorile sunt un ingredient esențial în amenajarea spațiilor interioare. Pentru showroomul SAN MARCO BĂNEASA am ales o paletă de culori axată pe diverse tonuri de gri pe care le-am introdus în decor prin finisaje decorative San Marco. Astfel, pentru pereți ne-am folosit de gama de finisaje San Marco Cadoro Ardezie și Marcopolo Luxury 0912.

Marcopolo Luxury San Marco

O aprieciere deosebită avem pentru finisajul Marcopolo Luxury deoarece are o textură rafinată și efect metalizat fin, care ne-a permis să obținem suprafețe spectaculoase și expresive. Acest finisaj decorativ este deosebit și prin faptul că creeaza jocuri de lumină și reflecții, în funcție de fluxul de lumină, obținând astfel efecte decorative fascinante.

Cadoro Ardezie San Marco

Este un finisaj decorativ pentru interior pe care l-am utilizat pentru efectele sale iridescente speciale: aspect mătăsos şi moale la atingere, capabil să recreeze un ambient fascinant. Cadoro este și un produs uşor de aplicat și cu avantajul că, în funcție de tehnica de aplicare, imaginația aplicatorului  și unghiul de reflexie a luminii, permite realizarea a unor efecte decorative diverse.

 

Am mizat pe nuanțe shiny de gri deoarece sunt foarte atrăgătoare, la modă și oferă o notă de eleganță ușor austeră spațiilor interioare. Accentele de culoare le-am creat prin diverse accesorii și obiecte decorative și chiar prin mostrele textile.