Locație: Băneasa, București, România
Designer de interior: Ana Maxim
Suprafață: 200 de mp

Design interior clinică de înfrumusețare

Unul dintre proiectele noastre recente la care am lucrat cu mare drag este House of Beauty, o clinică de înfrumusețare pentru care am realizat designul de perete, folosind vopsele decorative San Marco din portofoliul San Marco Băneasa.

Printre obiectivele principale a fost acela de a reda în design culorile brandului, și anume turcoaz și albastru. Aceste culori le-am introdus prin finisaje decorative. De altfel, fiecare element inserat în acest proiect este în ton cu identitatea brandului.

 

Vopsele decorative San Marco Băneasa

Am pus un accent mare pe finisajele și culorile pereților pentru a oferi spațiului un look fresh.

Prin urmare, am aplicat vopsele decorative San Marco în culori vii care oferă pereților un aspect natural, deoarece și produsele sunt naturale, având, de exemplu, marmură în compoziția lor. Aplicate pe perete, aceste vopsele decorative imită travertinul. Prin materialele și culorile alese am pus foarte bine în valoare spațiul.

 

Culori în trend

Pentru această clinică am utilizat și multe griuri, care sunt frumoase și la modă. Prin materialele de finisaj și elementele shiny am urmărit să creez un ambient cu aer elegant, prețios, în acord cu destinația spațiului.

 

Estetică și funcționalitate

Deși am mers pe firul estetică, am tratat cu aceeași importanță dorințele clientului și partea funcțională a spațiului. Clientul și-a dorit o zonă curată, septică, iar vopselele utilizate sunt lavabile și se întrețin în spații umede.

 

Vopsele decorative utilizate  în proiect

Produsele utilizate în acest proiect sunt Marmorino Antico, culori Cadoro 0634 /0552 și Marcopolo Luxury Argento. Marmorino Antico dă naștere unui finisaj cu o permeabilitate ridicată, unind soliditatea funcțională cu armonia estetică. Marcopolo Luxury creează suprafețe caracterizate de puternice contraste de strălucire, variabile în funcție de fluxul de lumină.