Locație: Băneasa, București, România
Designer de interior: Ana Maxim
Suprafață: 80 de mp

Proiect comercial - amenajare showroom

Proiectele San Marco Băneasa sunt din ce în ce mai variate, iar provocările pe măsură, fie că avem de amenajat spații rezidențiale ori spații comerciale. Una dintre provocări a fost acest proiect de amenajare showroom, ce aparține unei companii din București, Port Trans.

 

Provocarea a constat în transformarea unui container metalic într-un showroom atrăgător și cozy. Odată cu primirea briefului, am înțeles dorințele clientului, iar implementarea proiectului a reprezentat pentru noi una dintre cele mai plăcute etape, deoarece am putut folosi produse din portofoliu.

 

Având în vedere că pereții viitorului showroom erau din metal, am selectat un produs potrivit pentru astfel de suprafețe. Astfel, am aplicat finisajul decorativ Concret_Art San Marco pe suprafețele metalice și am obținut un efect de ciment. La final, am obținut un design modern și o atmosferă plăcută.

 

Finisajul decorativ Concret_Art garantează rezultate unice din punct de vedere vizual și tactil, conferind o identitate puternică arhitecturilor contemporane, inclusiv a celor pe tencuieli cu termosistem. Mai multe detalii despre Concret_Art sunt disponibile aici.