Locație: Băneasa, București, România
Designer de interior: Ana Maxim
Suprafață: 500 de mp

Piscină Maristar

O colaborare frumoasă cu un client începe aproape întotdeauna printr-o bună comunicare: noi înțelegem dorințele și așteptările clientului, iar acesta înțelege importanța cooperării cu buni specialiști în procesul de amenajare ca rezultatele să fie cele dorite.

 

Un exemplu fericit este amenajarea piscinei unui complex rezidential nou situat în partea de nord a Capitalei. Echipa SAN MARCO BĂNEASA a fost solicitată pentru a oferi o notă elegantă și primitoare zonei de intrare, dar și pentru amenajarea zonei de piscină și SPA situate la demisolul blocului.

 

Amenajare piscină Maristar

Obiectivul a fost obținerea unei amenajări moderne și primitoare. Proiectul de amenajare a fost realizat de SAN MARCO BĂNEASA și implementat cu produse San Marco din portofoliu.

 

Ca orice proiect, și acesta a avut provocările sale, la care am reușit să găsim cele mai potrivite soluții. De exemplu, tubulaturile de ventilație au lăsat o înălțime mică, astfel că am găsit ca și rezolvare varianta de tavan cu membrană, care a permis reflexia spațiului ca într-o oglindă.

 

O altă soluție deopotrivă practică și decorativă a constat în folosirea benzilor LED ce oferă spațiului lumină, acuratețe, dar creează și o notă de eleganță și contribuie la obținerea unei stări de bine.

 

Acest proiect a fost integral realizat integral de SAN MARCO BĂNEASA și a inclus: concept, proiect, execuție și urmărire de șantier. În ceea ce privește finisajele, s-au folosit finisaje decorative San Marco, mai exact San Marco Cadoro Ardezie și Marcopolo Luxury.