Locație: Parcul Carol, București, România
Designer de interior: Ana Maxim
Suprafață: 130 de mp

Apartament București – amenajare în stil clasic

Vi s-a întâmplat să visați cu ochii deschiși la casa perfectă, dar să nu știți cum să obțineți ceea ce vă doriți? Mulți dintre clienții noștri își formează o imagine destul de clară despre cum să arate viitoarea locuință chiar cu mult timp înainte de a o construi sau cumpăra, însă această imagine nu prinde un contur fără ajutorul specialiștilor în domeniu.

 

Proprietarii acestui apartament au fost în aceeași situație atunci când ne-au solicitat serviciile de design interior. Familia își dorea un cămin clasic, luminos, amenajat cu bun-gust, dar totodată să se bucure și de un mic spațiu verde. Au achiziționat un apartament de 130 de mp la parterul unui bloc în apropiere de parcul Carol din București, deoarece acolo era posibilă și amenajarea unei mici grădini.

 

Echipa noastră a realizat pentru acești clienți un proiect de design interior pentru amenajare apartament, apoi l-au implementat ținând cont de gusturile și nevoile practice ale soților.

 

Am optat așadar pentru o amenajare în stil clasic, cu note romantice. Pentru a oferi un aspect luminos, am ales mobilier alb și elegant în majoritatea încăperilor: living, dining și bucătărie (compartimentate în regim open-space), dar și în camera fetei, unde, pe lângă alb, am introdus accente delicate de roz.

 

Am oferit consiliere și în amenajarea spațiului exterior, obținând o mică grădină urbană care integrează o zonă de dining pentru mesele în aer liber. Am mizat pe îmbinarea a două materiale naturale, lemn și piatră, pentru a crea un look cât mai natural. Accesoriile acestui spațiu sunt plantele naturale și florile care aduc un suflu de prospețime și culoare.