Locație: Băneasa, București, România
Designer de interior: Ana Maxim
Suprafață: 25 de mp

Bloc exclusivist: amenajare zonă de intrare

Printre proiectele SAN MARCO BĂNEASA menționăm și acest proiect de amenajare creat pentru zona de intrare a unui bloc exclusivist de apartamente din nordul Capitalei. Clientul ne-a contactat pentru un concept de amenajare zonă de intrare, pe care ulterior l-am implementat cu produse din portofoliul SAN MARCO BĂNEASA.

 

Obiectivul acestei amenajări a fost transformarea unui spațiu banal și auster într-o zonă de intrare în care locatarii să fie întâmpinați plăcut printr-o ambianță luxoasă și luminoasă. Cu alte cuvinte, încă de la intrarea în bloc să îi întâmpine un cadru familiar, care să le inducă o stare de bine.

 

Conceptul propus de noi a constat în folosirea de vopsele decorative San Marco din portofoliu pentru pereți în scopul creării unei ambianțe elegante, dar care să constituie totodată un bun fundal pentru jocurile vizuale create cu ajutorul corpurilor de iluminat și in special al luminilor LED. Astfel, am obținut o adevărată scenografie care încântă vizual persoanele aflate în trecere.

 

Zona de intrare este animată și înfrumusețată cu ajutorul plantelor naturale, care aduc un suflu de prospețime în acest spațiu de trecere.

 

Proiect și execuție SAN MARCO vopsele și tencuieli decorative cu produse San Marco din portofoliu.