Locație: Piața Victoriei, București, România
Designer de interior: Ana Maxim
Suprafață: 110 mp

Apartament București – Design interior în stil eclectic

Clienții noștri sunt diferiți, trăiesc diferit, prin urmare și decorurile pe care le realizăm pentru ei sunt diferite. Pornim aproape întotdeauna de la nevoile lor practice și preferințele de ordin estetic și urmărim ca ambientul creat să le reflecte personalitatea și stilul de viață. În principiu, fiecare client își dorește ca viitorul cămin să îl reprezinte.

 

Acest apartament se află în apropiere de parcul Kiseleff, București, și se desfășoară pe o suprafață de 110 mp. Proprietarii își doreau un decor prețios, în culori regale, în care să fie inserate obiecte cu valoare artistică. Prin urmare, am realizat un proiect de design interior în stil eclectic, în care am integrat toate aceste elemente.

 

Pentru pereți am folosit vopsea decorativă într-o nuanță solară – galben, mobilier elegant și obiecte cu inserții aurii, cum ar fi ramele oglinzilor. Deoarece clienții iubesc piesele artistice, am decorat pereții cu tablouri realizate de pictorul Călin Huianu. Astfel, am obținut un decor distinct, pe cât de elegant, pe atât de cald și primitor, care oferă întregii familii plăcutul sentiment de acasă.

 

Mai multe proiecte realizate de designerul Ana Maxim pot fi vizualizate aici.