Locație: Teișani, București, România
Designer de interior: Ana Maxim
Suprafață: 95 de mp

Showroom Teișani, București

Printre proiectele noastre de design interior se numără și acest showroom din București finisat și decorat parțial cu produse din portofoliul San Marco Băneasa, mai exact cu vopsele decorative San Marco și textile de la cei mai importanți furnizori ai noștri.

 

Fiind vorba despre un showroom, ne-am concentrat pe crearea unui concept de design interior care să fie primitor pentru clienți și să-i inspire, De asemenea, am urmărit să obținem o atmosferă prietenoasă, astfel încât persoanele care trec pragul acestui spațiu să se simtă confortabil.

 

Prin urmare, am creat un decor elegant pentru o expunere pe măsură a produselor. Așa cum am menționat și mai sus, am folosit vopsele decorative San Marco, tapet cu motive florale și perdele diafane pentru a păstra spațiul luminos.

 

Amenajarea interioară are acel touch glamour obținut prin utilizarea finisajelor lucioase, a pieselor de mobilier cu tapițerie catifelată și, nu în ultimul rând, a corpurilor de iluminat cu cristale de sticlă. Decorul este completat cu mobilier alb, elegant, și picturi care dau o notă artistică interiorului.

 

Din amenajare nu lipsesc florile și plantele naturale care înfrumusețează spațiul și îi aduc un farmec în plus. Cataloagele, mostrele și produsele le-am introdus în așa fel încât să pară ca fac parte din decor.