Locați: Centru, București, România
Designer de interior: Ana Maxim
Suprafață: 200 de mp

Amenajare showroom bucătării

Cred că multora dintre voi vi se întâmplă ca, atunci când treceți pragul unui showroom de mobilă, să vă așteptați să vedeți mobilierul respectiv integrat parțial într-un ambient.

 

De cele mai multe ori, mobila este integrată într-un “ambient” simulat, astfel încât clienții să își poată da seama cum s-ar integra mobilierul respectiv la ei acasa sau ce fel de cadru ar fi mai potrivit pentru piesele de mobilier expuse.

 

Amenajarea unui showroom are, înainte de toate, scopul de a pune în evidență frumusețea și valoarea produselor, de a le face atractive și mai vizibile pentru clienți. Proprietarul acestui showroom din București ne-a solicitat ajutorul pentru a-i amenaja spațiul de expunere a mobilierului de bucătărie.

 

Primul obiectiv al nostru a fost finisarea pereților într-un stil și în culori care să se armonizeze cu produsele. Am ales vopsele decorative San Marco din portofoliul SAN MARCO BĂNEASA în tonuri de gri. Expunerea mobilei de bucătărie a fost realizată în așa fel încât să creăm modele sau idei de amenajare pentru clienții showroomului.

 

Atât finisajele pereților de expunere, cât mobilierul expus sunt în stil modern-contemporan, în culori trendy și reprezintă o sursă de inspirație pentru amenajarea bucătăriilor actuale.

 

SAN MARCO BĂNEASA comercializează o gamă vastă de produse profesionale, de la vopsele decorative San Marco, materiale decorative pentru interior Orac Decor® și până la perdele și draperii de la furnizori renumiți în Europa pentru a veni în sprijinul celor care doresc să-și amenajeze casele cu bun-gust și după ultimele tendințe, la costuri rezonabile.