Locație: Băneasa, București, România
Designer de interior: Ana Maxim
Suprafață: 60 de mp

Amenajare apartament 3 camere - MRS Residence

Amenajarea unui apartament de la 0 prezintă avantajul că nu te condiționează din punct de vedere creativ sau, altfel spus, nu este nevoie să integrezi elemente de decor vechi într-un decor nou.

 

Astfel, ai libertate deplină de a crea un concept de design interior pe care să îl implementezi cu finisaje și obiecte de decor noi. Este și cazul acestui apartament cu 3 camere dintr-un ansamblu rezidențial din Băneasa – MRS Residence.

 

Amenajarea spațiilor interioare a pornit de la finisaje. Pentru o parte dintre pereți am ales vopsea lavabilă, iar pentru pereții de accent am propus vopsea decorativă San Marco din portofoliu. Așa cum o spune și numele, vopseaua decorativă are puternice efecte estetice, aceasta înnobilează și personalizează decorul, accentuând totodată stilul de amenajare ales.

 

În ceea ce privește pardoseala, alegerile au venit de la sine: parchet pentru living și dormitoare și plăci ceramice pentru celelalte încăperi. Clienții noștri și-au dorit un decor modern, dar cald, în culori temperate, deopotrivă practic și primitor. Materialele și culorile le-am ales pornind tocmai de la aceste coordonate.

 

Nuanțele vopselelor decorative au fost alese de specialiștii noștri (designer de interior Ana Maxim și consultant în culori Călin Huianu) astfel încât să fie în concordanță cu elementele de decor, dar și cu atmosfera dorită.

 

Tot din portofoliul SAN MARCO BĂNEASA fac parte perdelele și draperiile pentru ferestre, cu ajutorul cărora am “încălzit” spațiile interioare și le-am oferit acea eleganță distinctă.