Descriere produs

 

ACRISYL GRIP este un grund nivelant uniformizant acril siloxanic, adică un produs pe bază de polimeri siloxanici și dispersiuni acrilice în apă, aditivi speciali, care îi oferă o permeabilitate optimă. Totodată, produsul este hidrofug și prezintă o rezistență excelentă la agenții chimici externi și atmosferici. Formula sa specială permite obținerea unei puteri mari de nivelare și mascare a imperfecțiunilor suportului, restabilind efectul de teuncuială proaspătă.

ACRISYL GRIP este recomandat pentru pregătirea suprafețelor murale ale clădirilor de interes arhitectural, în restaurarea centrelor istorice, dar și în construcțiile rezidențiale de tip case sau vile. Spre deosebire de zugrăvelile tradiționale pe bază de dispersii apoase, ACRISYL GRIP creează un înveliș poros care aderă fie le suporturi minerale, fie la zugrăveli vechi de natură minerală sau sintetică, menținându-i  opermeabilitate specifică.

ACRISYL GRIP oferă un grund ideal pentru învelișuri murale aplicate cu șpaclul, fiind indicat de asemenea pentru a uniformiza aspectul estetic al suprafețelor murale între zone cu tencuială nouă și zone zugrăvite, ca în cazul deumidificării murale prin intermediul tencuielilor difuze.

 

acrisyl-grip-san-marca-baneasa