Descriere produs

Este un finisaj decorativ pentru interior cu efect metalic, ideal pentru spații contemporane, în care se doresc decoruri unicat și o atmosferă încărcată de energie. Fiind deosebit de flexibil, produsul are capacitatea de a armoniza și de a pune în valoare inclusiv decorurile în stil clasic.

EASY_ART este metoda sigură prin care pereții pot primi un aspect de unicitate datorită efectului metalic, suprafețele căpătând un aspect lucios, strălucitor și atrăgător, deopotrivă fascinant și plăcut la atingere.

Estetic, versatil și elegant, EASY_ART produce efecte distincte, care creează sau amplifică eleganța și originalitatea interioarelor. EASY_ART reprezintă combinația perfectă între estetică și durabilitate, fiind opțiunea celor care doresc să-și creeze un ambient stilat și personalizat.

 

Efecte

Cu EASY_ART se obțin următoarele efecte:

– striat

– tamponat

– bambus

– dungat

 

Aplicare

EASY_ART se aplică pe fondul pregătit în prealabil cu DECORFOND. Puterea de acoperire a produsului este de 4-6 m2/l pentru două straturi. Se recomandă aplicarea a două straturi. Metoda de aplicare este foarte ușoară și asigură rezultate decorative uimitoare pentru spații exclusiviste, care se doresc perfecte până în cele mai mici detalii. Finisajul ajută la personalizarea suprafețelor murale, din lemn, tencuiala, materiale plastice și PVC.