Descriere produs

Este un finisaj decorativ iridescent destinat spațiilor interioare. Suprafețele finisate cu acest produs dobândesc un aspect foarte plăcut din punct de vedere vizual și la atingere. Cadoro este disponibil într-o gamă largă de culori, permițând combinații infinite de nuanțe care pot schimba și reinventa orice spațiu interior. De exemplu, se pot obține nuanțe luminoase, cu trăsături de pastel, culori calde sau tonuri puternice și învăluitoare cu mare impact vizual. Cu ajutorul creativității, vei obține o atmosferă intensă și enigmatică sau elegantă și exclusivistă. Prin diversitatea de culori și combinații, acest finisaj satisface o multitudine de nevoi și cerințe decorative ale spațiilor interioare.

 

Efecte

Aspectul obținut de CADORO este de pereți moi și mătăsoși la atingere, cu detalii policrome și iridescente. Produsul este flexibil, putând recrea atât ambiente clasice, cât și moderne. Rezultatele finale depind de fantezia artistului și tehnica de aplicare, dar și de unghiul de reflecție a luminii.

 

Aplicare

CADORO se aplică ușor și rapid. Produsul se folosește pe suprafețe uscate, vopsite în prealabil cu Decorfond. Aceste suprafețe pot fi: tencuieli noi sau vechi pe bază de lianți, suprafețe din beton, suprafețe din gips carton, zugrăveli vechi, învelișuri de natură organică sau minerală, diferite tipuri de conglomerate minerale.